«Έφυγε» ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάξου

0

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Νάξου με τον θάνατο του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου του νησιού και διευθυντή του γυμνασίου Σκαδού, του Νίκου Βλησίδη.

Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών στο σπίτι του στον Καλόξυλο και ο ξαφνικός θάνατός του έχει συγκλονίσει τη Ναξιακή κοινωνία. Ο Βλησίδης, μετά από αδιαθεσία και πυρετό που είχε την προηγούμενη Τρίτη ενημέρωσε συναδέλφους του ότι δεν θα πήγαινε την Τετάρτη στο Γυμνάσιο. Οικείο πρόσωπο που μετέβη την Τετάρτη το μεσημέρι στο σπίτι του, αφού ήδη είχε δημιουργηθεί ανησυχία γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του…

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του επρόκειτο να εξακριβωθούν από τη νεκροψία που έγινε στην Αθήνα.

Ο Βλησίδης, φιλόλογος, με πολυετή θητεία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Τραγαία και τελευταία στο Γυμνάσιο Σκαδού ως διευθυντής, ασχολείτο με τα κοινά και τον αθλητισμό επί πολλά χρόνια στη Δρυμαλία και ιδιαίτερα στο Χαλκί, που ήταν και η αγαπημένη ιδιαίτερη πατρίδα του.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Εκλεγόταν πρόεδρος της πρώην κοινότητας Χαλκείου (Τραγαίας) και στη συνέχεια και μετά τη σύσταση του δήμου Δρυμαλίας, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και θήτευσε ως αντιδήμαρχος και ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Μετά τη συνένωση των πρώην δήμων Νάξου, Δρυμαλίας και Μικρών Κυκλάδων, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το συνδυασμό του Νίκου Μαράκη και είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αξίωμα που διατηρούσε μέχρι πριν ξαφνικό θάνατό του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα Παρασκευή υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, συγκλονισμένου ακόμη από το αναπάντεχο. Η εξόδιος ακολουθία έγινε από τον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας στον Καλόξυλο Τραγαίας Νάξου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας, ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του Νίκου Βλησίδη.

ΠΗΓΗ: Naxos-news.gr

Προηγούμενο άρθροΚάρολος Κουν
Επόμενο άρθροΟ Σ. Κοσκολέτος απαντά στη Δήμαρχο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.