Ένα πολύ ωραίο παρεάκι!

0

main

Η οικογένεια Gethings από το Λονδίνο απέκτησε πριν 8 μόλις εβδομάδες το πρώτο της παιδί, ένα γλυκύτατο αγοράκι, το οποίο έγινε αμέσως πλήρως αποδεκτό από το άλλο μέλος της…

οικογένειας, τον Baxter, αγαπημένο σκύλο του ζευγαριού. Μαζί περνούν πολλές ώρες της μέρας, μοιράζονται τον ύπνο αλλά και το μπάνιο τους, ενώ ο σκύλος βοηθά τον μικρό να κοιμηθεί πιο εύκολα, καθώς οι αναπνοές του τον χαλαρώνουν. Ο πατέρας Gethings Gerrard αποφάσισε να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ αλλά και ένα βίντεο του σκύλου με το μωρό, όπου απαθανατίζει καθημερινά σκηνές που δείχνουν το μεγάλο δέσιμο των δύο.
baxter1baxter2baxter3baxter4baxter5

baxter6baxter7baxter8baxter9

ΠΗΓΗperierga.gr
Προηγούμενο άρθροΑυτό που θέλουν οι γυναίκες…
Επόμενο άρθροΆννα Σιντόροβα: Λιώνει τον πάγο στο Σότσι (φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.