Στάση εργασίας στους δήμους…

0

poeΠανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/1, από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος του πρωινού ωραρίου, με αφορμή την παραπομπή για δεύτερη φορά σε δίκη στο Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σύσσωμου του 35μελούς Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατηγορούμενο για τις κινητοποιήσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τον Οκτώβριο του 2011.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι  στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έξω από το κτίριο 2-Αίθουσα 4, όπου θα γίνει η δίκη.

Η ΠΟΕ –ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «με τη μαζική, δυναμική συμμετοχή και παρουσία τους να δώσουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό τους».

Η  κινητοποίηση αυτή, όπως τονίζει η ΠΟΕ –ΟΤΑ, αποτελεί το πρώτο βήμα του νέου κύκλου αγώνων  ενάντια στις σχεδιαζόμενες νέες απολύσεις εργαζομένων και στη διάλυση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την πλήρη ιδιωτικοποίησή τους.

Προηγούμενο άρθροΈχουν γνώση οι φύλακες… “κύριοι” «ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ»….
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας & χορός από την Πολιτιστική Αναγέννηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.