ΣΟΝΦ: 2ος γύρος του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΟΑ

0

SONFΙσοπαλία 5-5 με τον Σκακιστικό Όμιλο Παγκρατίου έφερε ο ΣΟΝΦ στη αναμέτρηση του 2ου γύρου για τον προκριματικό όμιλο Α Εθνικής κατηγορίας.

Παρότι το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται να αντανακλά τις δυναμικότητες των δύο ομάδων (ο ΣΟ Παγκρατίου επικράτησε 3,5 – 1,5 στις πρώτες πάνω σκακιέρες και ο ΣΟΝΦ αντίστοιχα στις 5 νεανικές σκακιέρες) η εξέλιξη του αγώνα έδειξε πως η ομάδα μας είχε σοβαρές δυνατότητες και ευκαιρίες να φύγει με νίκη από το Παγκράτι.

Την επόμενη Κυριακή 26 Γενάρη η ομάδα μας υποδέχεται στην έδρα της την ΕΕΣ Κορυδαλού.

Παράλληλα ξεκίνησε το διασυλλογικό κύπελλο «Χειμώνας 2014» όπου ο ΣΟΝΦ συμμετέχει με 2 ομάδες οι οποίες γνώρισαν την ήττα από ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων και ΣΟ Ικαρίας με 3,5-2,5 και  5,5 – 0,5 αντίστοιχα.
Νέα Φιλαδέλφεια 20 Γενάρη 2014

Προηγούμενο άρθροΣαββατοκύριακο στη Στρούγκα
Επόμενο άρθροΗ πίτα των Εθελοντών Π.Π Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.