Πολωνία: 26 νεκροί από το πολικό ψύχος

0

polish

 

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα οι θερμοκρασίες στην Πολωνία χαρακτηρίζονταν ιδιαίτερα ήπιες για την εποχή του χρόνου. Σε 4 μέρες όμως οι θερμοκρασίες σε ορισμένες περιοχές έπεσαν ακόμα και στους 20 βαθμού υπό το μηδέν.

Η Μποζένα Βισότσκα, εκπρόσωπος του Κέντρου Πρόληψης Κρίσεων δήλωσε ότι “Στη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών, 17 άνθρωποι υπέκυψαν από υποθερμία, ενώ 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων ημερών”. Από την 1η Νοεμβρίου ο απολογισμός φθάνει τους 52 νεκρούς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Συγκεκριμένα, όπως γράφουν τα Νέα, το κύμα του μεγάλου ψύχους ήρθε πριν από πέντε ημέρες. Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην ανατολική Πολωνία, ιδιαίτερα στη Βλοντάβα, όπου τη νύκτα του Σαββάτου έπεσαν στους -22 βαθμούς Κελσίου και στους -24 βαθμούς κοντά στο έδαφος, σύμφωνα με τα στοιχεία του πολωνικού Μετεωρολογικού Ινστιτούτου.

 

lifo.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν για φορολογικές παραβάσεις η σύζυγος και ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου
Επόμενο άρθροΑλβανία: Άγνωστοι πυροβόλησαν σε λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.