Δελτίο τύπου Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0

1373441042572Ο δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Ξεκίνησε η ανάπλαση του Πάρκου Μακρυγιάννη»

 Αντικατάσταση των οργάνων της παιδικής χαράς και διαμόρφωση των χώρων πρασίνου στο Πάρκο Μακρυγιάννη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας (γειτονιά Απομάχων) ξεκίνησαν σήμερα το πρωί τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου μας. Πρόκειται για τη συνέχεια του προγράμματος ανάπλασης Πλατειών και Παιδικών χαρών της πόλης μας.

Συγκεκριμένα προβλέπεται η αντικατάσταση όλων των οργάνων της παιδικής χαράς με την τοποθέτηση νέων, σύγχρονων που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους μικρούς επισκέπτες του χώρου. Επίσης θα τοποθετηθεί ειδικό δάπεδο ασφαλείας και θα εγκατασταθεί εκ νέου αυτόματο πότισμα για τη σωστή συντήρηση του πρασίνου.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Έρχεται η πρόταση της Sportfive για την “Αγιά Σοφιά”
Επόμενο άρθρο«Θα κατέβω ως ανεξάρτητος δήμαρχος»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.