Γήπεδο και Μεγάλη ΑΕΚ!

0

aek-action-imagesΣε κάθε ΑΕΚτζήδικη συγκέντρωση, για όποιον λόγο κι αν γίνεται, το θέμα που (αναπόφευκτα) κυριαρχεί είναι ένα: Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι επειδή το ξέρει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα. Όχι μόνο ότι η «Αγιά-Σοφιά» θα φτιαχτεί. Aλλά και ότι θα φιλοξενήσει μια ΑΕΚ όπως τη γνώρισε ο κόσμος της.

Στην εκδήλωση λοιπόν για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων (σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Γιώργου Αμερικάνου), ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» καταχειροκροτήθηκε απ’ τους παρευρισκόμενους. Κι αφού βράβευσε τον μεγάλο σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, είπε δια μικροφώνου:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ξέρω ότι για το γήπεδο θέλετε να με ρωτήσετε. Εγώ το θέλω πρώτος. Το γήπεδο θα γίνει, όπως το έχουμε πει και η ΑΕΚ θα γίνει ξανά μεγάλη όπως την ξέραμε».

Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης όμως (όπου το «παρών» έδωσε επίσης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Ρόκκας, η υπεύθυνη επικοινωνίας, Αγγελική Αρκάδη, η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη, αλλά και μέλη των ομάδων μπάσκετ, χάντμπολ και γυναικείου βόλεϊ) ήταν η βράβευση του Μιχάλη Παυλή.

Όταν στο νεαρό επιθετικό απονεμήθηκε μια πλακέτα που έγραφε «Μιχάλη ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα» κι ο ίδιος ευχήθηκε, μέσα σε αποθέωση, «να έχετε όλοι την υγειά σας και η ΑΕΚ θα φτάσει πάλι εκεί που όλοι θέλουμε»!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Sport-fm.gr

Προηγούμενο άρθροΠροσφορά από Δημότη, Φαρμάκων που δεν χρειάζεται
Επόμενο άρθροΜετάταξη στις εφορίες για 150 δημοτικούς αστυνομικούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.