Γήπεδο ΑΕΚ: Οι μπουλντόζες τον Μάρτη(?) – Kαθυστερεί ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

0

symvoylio-aek-ghpedo-melissanidhs-02.10.2013-87Η άδεια της Διεύθυνσης Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών απομένει για να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν προχωρήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να ξεκινήσουν το αργότερο έως τον Μάρτιο τα έργα στο σημείο, που πριν μερικά χρόνια βρίσκονταν το «Νίκος Γκούμας». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται αισιόδοξος σχετικά με την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και θεωρεί πως οι επόμενοι δυο μήνες είναι κρίσιμοι για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου πλάνου.

Παράλληλα, θα προχωρήσουν και οι ενέργειες για την αγορά των επιπλέον εκτάσεων που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση του έργου, ενώ θα βρεθεί λύση και για το θέμα του πάρκινγκ. Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης χειρίζεται προσωπικά το θέμα της ονομασία του νέου γηπέδου και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ένα από τα θέματα που προβληματίζουν τους ιθύνοντες της Ένωσης είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της μεταφοράς του σκουπιδότοπου, που υπάρχει δίπλα στον χώρο, που θα δημιουργηθεί το νέο γήπεδο. Για να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για τους χώρους, στους οποίους θα μεταφερθούν τα σκουπίδα.

novasports.gr

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις για κύκλωμα εμπορίας βρεφών
Επόμενο άρθροΒροχές το Σαββατοκύριακο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.