Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια από το 1963 μέχρι σήμερα: Πόσο έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις των παιδιών [εικόνα]

0

 

giftΤα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά όλων των ηλικιών έχουν κυριολεκτικά καρφωθεί μπροστά στην τηλεόραση και στις βιτρίνες για να διαλέξουν τα παιχνίδια που θα ζητήσουν φέτος. Ωστόσο είναι προφανές, ότι με το πέρασμα των χρόνων, οι απαιτήσεις των παιδιών έχουν αλλάξει ριζικά.

Από το 1963 μέχρι σήμερα, η μόδα εξελίσσεται διαρκώς, παρασέρνοντας και καθορίζοντας τις υλικές ανάγκες μικρών και μεγάλων. Ετσι έχουμε πλέον μπει στην εποχή των smartphones, των tablets και των βιντεοπαιχνιδιών, αφήνοντας δεκαετίες πίσω μας τα ξύλινα τρενάκια και τις κούκλες.

Στο infographic της εταιρείας Abby Ryan Design που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 50 δημοφιλέστερα παιχνίδια των τελευταίων 50 χρόνων δείχνοντας την εξέλιξη στις απαιτήσεις των παιδιών, σε όλο της το μεγαλείο.
toys11
(iefimerida.gr)

Προηγούμενο άρθροΘέλεις να ευτυχίσεις;;; Κόψε το κινητό!!!
Επόμενο άρθροΤα super boobs της Courtney Stodden
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.