Φωτορεπορτάζ No3-Πλατεία Πατριάρχου: «Τύχη Βουνό» αλλά και μεγάλες ζημιές στην Νέα Φιλαδέλφεια από τους θυελλώδεις ανέμους!

0

DSC00357Η πτώση στη κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Πατριάρχου), του ίσως και μεγαλύτερου δέντρου της Πόλης (πεύκο), τρόμαξε τους πάντες…

Οι θυελλώδεις άνεμοι έφεραν μεγάλη αναστάτωση και τρόμαξαν, αλλά ευτυχώς οι ζημιές  έχουν “περιοριστεί” μόνο στην απώλεια των δέντρων, τις ζημιές στους κάδους απορριμμάτων και σε πολλές τέντες κατοικιών.

Και λέμε “περιοριστεί”, λόγω τού ότι δεν είχαμε (μέχρι στιγμής) κάποιο ανθρώπινο τραυματισμό, αλλά η απώλεια των μεγάλων δέντρων σίγουρα θα μας κοστίσει στο μέλλον…

Να σημειώσουμε ότι από το πρωί και μετά την πρώτη πτώση δέντρων στην πόλη μας, η δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, η αντιδήμαρχος πρασίνου Μαρία Χατζηδάκη μαζί φυσικά με τα συνεργεία του δήμου και την πυροσβεστική, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, με ιδιαίτερη επιτυχία και ταχύτητα.
 
Δείτε επίσης: Φωτορεπορτάζ: Μεγάλα προβλήματα και «κίνδυνος» στην Νέα Φιλαδέλφεια από τους θυελλώδεις ανέμους!
Φωτορεπορτάζ No2: «Τύχη Βουνό» αλλά και μεγάλες ζημιές στην Νέα Φιλαδέλφεια από τους θυελλώδεις ανέμους!

DSC00349 DSC00352 DSC00353 DSC00356

 

Προηγούμενο άρθροΡόδος: Η Δικαιοσύνη θα κρίνει δήμαρχο – περιφερειάρχη
Επόμενο άρθροΗ Ναυμαχία της Έλλης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.