Προκήρυξη 500 νέων θέσεων εργασίας στον ΟΤΕ

0

ergasia111500 περίπου νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στον ΟΤΕ, με την εταιρεία να προκηρύσσει θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές.

Τις θέσεις εργασίας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω της OTEPLUS, είχε προαναγγείλει πρώτο με άρθρο του το Diorismos.gr. Προθεσμία υποβολής βιογραφικών έχει οριστεί η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.

Ειδικά οι αγγελίες που ανακοινώθηκαν για τεχνικούς πεδίου αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας για επιπλέον περιοχές.

Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας. Οι προσλήψεις των νέων υπαλλήλων, που θα επιλεγούν, θα πραγματοποιούνται σταδιακά από τις αρχές του νέου έτους.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρακτική και εμπειρική εξάσκηση και για το σκοπό αυτό έχουν κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ειδικά σχεδιασμένοι χώροι προσομοίωσης του αστικού δικτύου πρόσβασης του ΟΤΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για αιτήσεις των θέσεων εργασίας στον ΟΤΕ Εργασία για Πωλητές Καταστημάτων, Τεχνικούς Πεδίου και Account Managers στην OTEPLUS A.E.
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΤα επόμενα βήματα του υπουργού παιδείας
Επόμενο άρθροStreet Medicine | 1o εντατικό Σεμινάριο από το ΜΠΣ της Ιατρικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.