Πολλά προβλήματα από τις πτώσεις δέντρων στην Αθήνα !!!

0

ptwsh_dentrouΠολλά προβλήματα προκαλεί η ένταση των ανέμων στην Αττική, καθώς η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 250 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων. Δρόμοι έχουν κλείσει ενώ έχουν παρασυρθεί από τον αέρα και κάδοι απορριμμάτων.

Στην οδό Αριστοτέλους στο Μενίδι δέντρο έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα ι.χ. ενώ πεύκα έπεσαν στο Μαρούσι. Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από την Τροχαία, στο ύψος του αριθμού 277 της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Μενίδι. Στην κάθοδο της Κηφισίας υπάρχουν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα από κλαδί που έπεσε σε τρόλεϊ.

Στην Πειραιά, πανό που ήταν κρεμασμένο στον πύργο, έπεσε στο οδόστρωμα στην οδό Αγ. Τριάδος. Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Χαλκίδος στα Πατήσια, προς Αθήνα και στην οδού 34ου Συντάγματος στον Πειραιά, στο ύψος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, επίσης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Είκοσι οκτώ συνεργεία της Πυροσβεστικής με 80 πυροσβέστες εργάζονται για την απομάκρυνση δένδρων και άλλων αντικειμένων από τους δρόμους.

(lifo.gr)

Προηγούμενο άρθροΣτη Στρούγκα την Πέμπτη…
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ: Μεγάλα προβλήματα και “κίνδυνος” στην Νέα Φιλαδέλφεια από τους θυελλώδεις ανέμους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.