Φωτορεπορτάζ: Μεγάλα προβλήματα και “κίνδυνος” στην Νέα Φιλαδέλφεια από τους θυελλώδεις ανέμους!

0

page

Τεράστια προβλήματα έχουν δημιουργήσει στην Νέα Φιλαδέλφεια οι θυελλώδεις ανέμοοι που πνέουν ασταμάτητα από τα ξημερώματα.

Δέντρα έχουν πέσει στου δρόμους, αντικείμενα πέφτουν από τα μπαλκόνια και γενικά πρέπει όλοι να είμαστε προσεχτικοί και να μην κυκλοφορούμε άσκοπα και χωρίς λόγο στους δρόμους.

Η οδός Πίνδου παρέμεινε κλειστή για περίπου μισή ώρα από πτώση δέντρου καθώς και πολλοί δρόμοι στην πόλη.

DSC00322 DSC00323 DSC00324 DSC00325 DSC00326

ΑΤΤΙΚΗ:

Περισσότερες από 230 κλήσεις για δένδρα που ξεριζώθηκαν και πινακίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα, που παρασύρθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους, έχει δεχθεί έως στιγμής το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στον σταθμό του τρένου στο Μενίδι, ένα δένδρο καταπλάκωσε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ ζημιές σε οχήματα έχουν προκληθεί και σε άλλα σημεία της Αττικής.

Είκοσι οκτώ συνεργεία της Πυροσβεστικής με 80 πυροσβέστες εργάζονται για την απομάκρυνση δένδρων και άλλων αντικειμένων από τους δρόμους.

Προβλήματα σημειώνονται σε δρόμους της Αττικής. Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από την Τροχαία, στο ύψος του αριθμού 277 της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Μενίδι.
Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Χαλκίδος στα Πατήσια, προς Αθήνα και στην οδού 34ου Συντάγματος στον Πειραιά, στο ύψος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, επίσης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Προηγούμενο άρθροΠολλά προβλήματα από τις πτώσεις δέντρων στην Αθήνα !!!
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ No2: “Τύχη Βουνό” αλλά και μεγάλες ζημιές στην Νέα Φιλαδέλφεια από τους θυελλώδεις ανέμους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.