Ο Δήμος Φ.Χ. για τους άστεγους

0

barbone1Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής, κατά τη χειμερινή περίοδο και ιδιαίτερα τις ημέρες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ο Δήμος Φιλαδέλφειας –  Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Δράσεων του Δήμου μας, έχει ορίσει ως χώρο συγκέντρωσης και εξυπηρέτησης των συνανθρώπων μας που είναι άστεγοι ή δεν διαθέτουν θέρμανση στο σπίτι τους το κτίριο του Α΄ ΚΑΠΗ (Τσιπουράδικο) επί της οδού Δεκελείας 154 Ν.Φιλ/φεια τηλ: 210 2524346

Μέσα από την Διαδημοτική συνεργασία του Δήμου μας με το Δήμο Μεταμόρφωσης, παρέχουμε σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, την ημερήσια διαμονή τους στο Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής αστέγων στο Δήμο Μεταμόρφωσης Κορίνθου 21- Μεταμόρφωση τηλ: 210 2845008.

Να υπενθυμίσουμε ότι για όλη την χώρα, λειτουργεί και η τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης «197» του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης με στόχο την παροχή αναγκαίων κατευθύνσεων σε άστεγους.

Προηγούμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ από τους Μικρασιάτες Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΞεκινούν οι μετεγγραφές στα Πανεπιστήμια -Ποιοι φοιτητές έχουν δικαίωμα υποβολής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.