Νέα Φιλαδέλφεια: Απόπειρα εμπρησμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού!!! (Φωτορεπορτάζ)

5

FATNH 009Απόπειρα εμπρησμού του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας σημειώθηκε σήμερα στις 3,30 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υλικό στην βόρεια είσοδο του Ναού . Η φωτιά εντοπίσθηκε αμέσως από το σύστημα συναγερμού του Ναού και η κατάσβεσή της  ήταν άμεση χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές .Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χώρος πέριξ του Ιερού Ναού είναι έρημος και αφύλακτος αποτελεί δε τόπο συγκεντρώσεως υπόπτων ατόμων κατά τις νυκτερινές ώρες και παρά τις συνεχείς παρακλητικές αναφορές των υπευθύνων του Ναού προς την Δημοτική  Αρχή της Ν.Φιλαδέλφειας για την περίφραξη και τον επαρκή φωτισμό του δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.

FOTIA 001 FOTIA 002 FOTIA 003 FOTIA 004 FOTIA 005 FOTIA 006Φωτογραφίες: Χρήστος Αμπατζόγλου

Προηγούμενο άρθροΜίχαελ Σουμάχερ: Σε Κώμα από πτώση στο Σκι ο οδηγός της F1
Επόμενο άρθροΖητούνται Έλληνες για εργασία στην… Disneyland στο Παρίσι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

  2. Πάτερ οπλιστείτε με δύναμη[η εκκλησία] και προστατέψτε το Χριστεπώνυμο πλήθος, οι εποχές δύσκολες,οι εχθροί πολλοί και οπλισμένοι με φανατισμό και πάθος .Βρείτε τρόπους ,βάλτε πλώρη να επαναπροσεγγίσει ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός την εκκλησία.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.