Ζωντανό ψάρι… κολυμπούσε στον πνεύμονα ενός 12χρονου αγοριού στην Ινδία

0

fish_indiaΜια από τις πλέον παράξενες επεμβάσεις, χρειάστηκαν να κάνει μια ομάδα χειρουργών στην Ινδία. Αφαίρεσαν από τον πνεύμονα ενός παιδιού 12 χρονών, ένα ζωντανό ψάρι που είχε εγκλωβιστεί στον πνεύμονά του.

Οπως γράφει και η αγγλική εφημερίδα Sun, ο μικρός Ανίλ Μπαρέλα, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από που κάνουν καθημερινά, δίκην αστεϊσμού, τα περισσότερα παιδιά στην Ινδία: κατάπιε ένα ζωντανό ψάρι! Μόνο που το ψάρι -εννιά εκατοστών- αντί να καταλήξει στο στομάχι του, όπως θα ήταν το λογικό, λοξοδρόμησε προς τον πνεύμονα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το παιδί να μην μπορεί να αναπνεύσει κανονικά, καθώς το ψάρι του… έκλεβε το οξυγόνο. Το παιδί μπήκε εσπευσμένως στο χειρουργείο και μάλιστα όπως δήλωσε ένας εκ των γιατρών που το χειρούργησαν, όταν αφαίρεσαν το ψάρι, ήταν ακόμα ζωντανό.

(iefimerida.gr)

Προηγούμενο άρθροΔιεθνές σεμινάριο “Ουκρανία-Ελλάδα: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες”
Επόμενο άρθροΥποτροφίες του κληροδοτήµατος Βασιλικής Κοτζαµάνη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.