Γήπεδο ΑΕΚ: Σιγουριά για το πλάνο χρηματοδότησης…

0

maketa
Το σχέδιο της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ανοικοδόμηση της “Αγιά Σοφιάς”, του γηπέδου που οραματίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κοστίσει (όπως είχε ειπωθεί από επίσημα χείλη), 65 εκατ.ευρώ. Τα χρήματα για την υλοποίηση του έργου δεν έχουν καλυφθεί  και απ’ ό,τι φαίνεται σημαντικό ρόλο θα παίξει η Sportfive (μέσω του Μάρτον Εστερχάζι), η οποία ενδιαφέρεται για να επενδύσει στο πρότζεκτ του γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL, στην ΑΕΚ εμφανίζονται βέβαιοι για το πλάνο χρηματοδότησης, ενώ το ζήτημα της ονοματοδοσίας φαίνεται πως θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και το χειρίζεται κατ” αποκλειστικότητα ο Μελισσανίδης, έχοντας την πεποίθηση πως μπορεί να προκύψει για την Ενωση το μέγιστο δυνατό όφελος από την παραχώρηση της εμπορικής ονομασίας της «Αγια-Σοφιάς».

Προηγούμενο άρθροΤοπικές βροχές και καταιγίδες για αύριο Παρασκευή
Επόμενο άρθροΧριστούγεννα και στο διάστημα: Το Hubble απαθάνατισε το «εορταστικό στεφάνι» γιγάντιου άστρου [εικόνα]
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.