Τρομερό Τροχαίο στα “Καταραμένα” Τέμπη… με λεωφορείο, φορτηγό και Ι.Χ.!!!

0

TEMPHΣοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τουλάχιστον 17 τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών στο ύψος των διοδιών.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του ΙΧ.

Σύμφωνα με τις αναφορές το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει το λεωφορείο των ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το φορτηγό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, ενώ και τα δύο οχήματα έπεσαν πάνω στο λεωφορείο.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Από αυτούς οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.

Μεταξύ των τραυματιών είναι η μικρή κόρη του οδηγού του ΙΧ και δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος.

Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι επιβάτες του λεωφορείου καθώς και οδηγός της νταλίκας.

Μετά το δυστύχημα η κυκλοφορία στη περιοχή των Τεμπών διακόπηκε.

Καταβάλλεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα ώστε να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Το νέο δυστύχημα στα Τέμπη ξυπνά μνήμες από το τραγικότερο δυστύχημα των ελληνικών δρόμων που στοίχισε τη ζωή σε 21 παιδιά τον Απρίλιο του 2003, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές.

Πηγή φωτό: larissanet.gr

Προηγούμενο άρθροTA NEA καταγγέλλουν: Αυτοί είναι οι παραθυράτοι διώκτες των συμφερόντων
Επόμενο άρθροΡόδος: Βρέθηκε στην Τουρκία η σορός του αγνοούμενου;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.