Το Γλέντησαν οι Ηπειρώτες Φ.Χ. στα “ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ”! (Βίντεο+Φωτορεπορτάζ)

0


Την Παρασκευή το βράδυ (15/11), Φίλοι και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, έδωσαν ραντεβού στο γνωστό εστιατόριο “ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ” στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια τη σύσφιξης των σχέσεων τους και φυσικά στην διασκέδαση τους “αλά Ηπειρώτικα”, μια και την παρέα τους τίμησαν ο μεγάλος τραγουδιστής της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Αντώνης Κυρίτσης και ο γνωστός Κλαρινίστας κ. Καψάλης.

Από τον Δ.Σ. παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος Μάκης Χήτος, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Βέττος, η Γραμματέας Μαριάννα Μήλα, η Ταμίας Ρένα Σταματοπούλου, ο Γιώργος Ζαρανίκας, ο Ζαχαρίας Καψάλης και η Ρούλα Πατίλη, Δώρα Κουρή & Τζένη Βέττου.

Κατά την διάρκεια της όμορφης Ηπειρώτικης βραδιάς, στη παρέα των Ηπειρωτών προστέθηκαν, η Δήμαρχος Ευτυχία-Γαϊτανά Αποστολάκη και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Χάρης Τομπούλογλου, ο  Χρήστος Κοπελούσος και ο Σπύρος Γραμμένος με τον  Γιώργο Ανεμογιάννη.

hpeirotes-ampelakia (1) hpeirotes-ampelakia (2) hpeirotes-ampelakia (3) hpeirotes-ampelakia (4) hpeirotes-ampelakia (5) hpeirotes-ampelakia (6)

Προηγούμενο άρθροΕκλογές Τ.Ο. Ν.Δ. Φ.Χ.: Φωτορεπορτάζ & Αποτελέσματα…
Επόμενο άρθροΈχασε ο ΑΟΝΦ Άτταλος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.