Στο Πολυτεχνείο το 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας! (Φωτογραφίες)

0

polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (2)Οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, με επικεφαλής τον Διευθυντή του Σχολείου  Γεράσιμο Μαραβέγια, το σύνολο σχεδόν των Καθηγητών και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  Γιώργο Ανεμογιάννη, μετέβησαν στον ιστορικό χώρο της οδού Πατησίων και κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών του 1973.

Επίσης Δευτέρα 18-11-13 και ώρα 11.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας έχει προσκληθεί να μιλήσει στους μαθητές του σχολείου, ο τότε εκφωνητής του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πολυτεχνείου κ. Δημήτρης Παπαχρήστου και να συνομιλήσει μαζί τους.

ÐÏËÕÔÅ×ÍÅÉÏ ÅÏÑÔÁÓÌÏÓ polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (3) polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (5) polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (6) polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (8) polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (9) polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (10) polytexneio-1o-lykrio-nea-filadelfeia (11)

Προηγούμενο άρθροH Jaimie Alexander είναι πολύ γυναίκα για τον Thor
Επόμενο άρθροΕκλογές Τ.Ο. Ν.Δ. Φ.Χ.: Φωτορεπορτάζ & Αποτελέσματα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.