Σοβαρά τέσσερις από τους 14 τραυματίες του τροχαίου στα Τέμπη

0

tempi111Σε σοβαρή κατάσταση είναι τέσσερις εκ των συνολικά 14 τραυματιών του χθεσινού τροχαίου δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Η κυκλοφορία στην κοιλάδα των Τεμπών είχε διακοπεί ωστόσο διεξάγεται κανονικά από τις 2.40 τα ξημερώματα.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό, κοντά στα παλιά διόδια των Τεμπών, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου το 2003 είχε συμβεί το πολύνεκρο τροχαίο με τους μαθητές από το Μακρυχώρι Ημαθίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. αυτοκίνητο προσπάθησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ που κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά συγκρούστηκε με νταλίκα που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.
Η νταλίκα ανατράπηκε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο.
Νεκρός είναι ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκίνητου, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι η σύζυγος και οι δύο ανήλικες κόρες του, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν, επίσης, ο οδηγός της νταλίκας και επιβάτες του λεωφορείου.

Αμέσως μετά το τροχαίο σήμανε συναγερμός στις Αρχές και ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών έκλεισε. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και σχεδόν όλα τα ασθενοφόρα της Λάρισας.

Για ώρες, μέλη της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, κυρίως του λεωφορείου, οι οποίοι καλούσαν σε βοήθεια.
(tanea.gr)

Προηγούμενο άρθροΡόδος: Βρέθηκε στην Τουρκία η σορός του αγνοούμενου;
Επόμενο άρθρο“Κατάσχεση” σε υγιή επιχείρηση στην Νέα Φιλαδέλφεια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.