Ρούλα Πατίλη: “ΔΕΝ θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος”, λόγω…

0

patilh-fx

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου της έντυπης εφημερίδας του Fx-news, είχαμε αποκλειστική συνέντευξη της κυρίας Ρούλας Πατίλη, η οποία μας δήλωσε ότι “Θα θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας“.

Σήμερα λάβαμε την παρακάτω δήλωση της, η οποία εξηγεί του λόγους που τελικά ΔΕΝ θα θέσει υποψηφιότητα:

“Είχα ανακοινώσει την πρόθεση μου ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές επιθυμώ να θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος στην πόλη μας, έχουσα την πεποίθηση ότι μια νέα υποψηφιότητα, πέραν του αποτυχημένου, δυστυχώς, κατεστημένου θα βοηθήσει στην αποτελμάτωση και στην επίλυση πολλών εκ των χρόνιων προβλημάτων στην πόλη μας. Για την πραγμάτωση του σκοπού μου, ζήτησα την πολιτική στήριξη του κομματικού μου χώρου, του ΠΑΣΟΚ.

Όμως παρά το γεγονός ότι ήμουν η μοναδική κομματική υποψηφιότητα, το τοπικό ΠΑΣΟΚ πήρε την απόφαση να πάμε στις εκλογές χωρίς κομματικό υποψήφιο. Κατόπιν τούτου  δηλώνω ότι δεν θα θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος.

Ρούλα Πατίλη”

Προηγούμενο άρθροΟι Μικρασιάτες στο Rex
Επόμενο άρθροΟ χειμώνας τρομάζει τους δημάρχους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.