Παρουσίαση Γηπέδου ΑΕΚ: Πλούσιο Φωτορεπορτάζ & Σχόλιο του Fx-news!

0

aek-paroysiash-ghpedo-fotoreportazΤα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ παρουσίασε την Τετάρτη(06/11) το μεσημέρι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Φυσικά το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μαζί με όλη τη διοικούσα επιτροπή της ΑΕΚ και τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Κωνσταντίνο Κοτσάτο. Βροντερό παρών έδωσαν πρώην και νυν παράγοντες της ομάδας, όπως ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο Γκίκας Γκούμας, ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος, ο Σταύρος Αδαμίδης, o Tάκης Κανελλόπουλος, ο Νίκος Στράτος.

Στην αίθουσα ήταν και οι 11 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που επελέγησαν για την εκδήλωση, φορώντας τα κουστούμια της ομάδας. Πρόκειται για τους Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Γεωργέας, Σταθάκης, Παυλής, Τσιρίλο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς και Ρόβα. Μαζί φυσικά και οι προπονητές και οι τεχνικοί ηγέτες της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Τσιάρτας, Βασίλης Δημητριάδης.

Από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι δόξες του παρελθόντος. Μίμης Παπαιωάννου, Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Βασίλης Μπορμπόκης, Λύσσανδρος Γεωργαμλής και πολλοί άλλοι.  Επίσης και επώνυμοι φίλοι της ομάδας, όπως ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος, ο μουσικός Παντελής Θαλασσινός, ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο πρώην Υπουργός Κώστας Λαλιώτης.

Η πολιτική ηγεσία έδωσε το παρών με τον υπουργό πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και τον υπουργό ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας είδαμε τους: Δήμαρχο Έφη Γαϊτανα-Αποστολάκη, Αντιδήμαρχους, Γιώργο Καραβία, Νίκο Παπανικολάου, Μαρία Χατζηδάκη, Αδαμάντιο Παίδα, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Νίκη Καβακοπούλου, τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης Χάρη Τομπούλογλου και τους δημοτικούς συμβούλους, Λύσσανδρο Γεωργαμλή και Σωτήρη Κοσκολέτο.

Είδαμε επίσης, τον υποψήφιο δήμαρχο Απόστολο Κόντο και τον Πρόεδρο των Μικρασιατών Χρήστο Τριανταφύλλου.

«Οι ιδρυτές της ιδέας που λέγεται ΑΕΚ δεν χρειάστηκαν την παραμικρή βοήθεια», δήλωσε αρχικά ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Ούτε εμείς θα χρειαστούμε. Θα το χτίσουμε μόνοι μας και μαζί. Το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ και κανέναν άλλο. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το σύνθημά μας είναι πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς. Το ιδανικό που λέγεται ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ισχυρούς ιδιοκτήτες χρειάζονται οι εταιρείες και η ΑΕΚ δεν είναι εταιρεία. Αυτά τα τείχη θα τα σηκώσουμε ψηλά όλοι μαζί».

Το Fx-News με την τριμελή της αποστολή, τους Βασίλη Βέττο, Ρένο Αρβανίτη και Ιωάννη Νοταρά ήταν εκεί και σας μεταφέρουν το Φιλμ της εκδήλωσης με ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σημερινή παρουσίαση:

Δείτε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δ.Μελισσανίδης απαντά σε ερώτηση του Fx, για λογαριασμό δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας!

fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (1) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (2) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (3) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (4) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (5) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (6) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (7) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (8) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (9) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (10) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (11) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (12) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (14) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (15) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (16) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (17) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (18) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (19) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (20) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (21) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (22) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (23) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (24) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (25) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (26) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (27) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (28) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (29) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (30) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (31) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (32) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (33) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (34) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (35) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (36)

fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (150) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (37) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (38) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (39) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (40) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (41) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (42) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (43) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (44) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (45) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (46) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (47) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (48) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (49) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (50) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (51) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (52) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (53) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (54) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (55) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (56) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (57) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (59) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (60) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (61) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (62) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (63) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (64) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (65) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (66) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (67) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (68) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (69) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (70) fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (71)

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση Γηπέδου ΑΕΚ: ΒΙΝΤΕΟ με ΟΛΗ τη συνέντευξη τύπου, Ο Δ.Μελισσανίδης απαντά σε “καυτά” ερωτήματα για την Νέα Φιλαδέλφεια!…
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Δείτε ΟΛΗ την παρουσίαση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ! (VIDEO)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.