Ο Άρης Βασιλόπουλος και επίσημα υπ.Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ (Δύναμη Πολιτών)

0

vasilopoylos-arhs

Λάβαμε με δελτίο τύπου από τον ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αποφάσεις της συνέλευσης της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Την Τρίτη 5/11/13 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας στο Π.Π.Ι.Ε.Δ με θέμα τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε συνέχεια των συνελεύσεων προκειμένου να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Ε Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αποφασίστηκαν τα εξής:

1.    Εγκρίθηκε η πρόταση της ομάδας εργασίας αυτοδιοίκησης  για το πλαίσιο αρχών του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο και θα αποτελέσει τη βάση στην οποία θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

2.    Επαναβεβαιώθηκε η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη Δύναμη Πολιτών, στην ανασυγκρότηση και διεύρυνση της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις το προσεχές διάστημα. Γι’ αυτό το λόγο ορίστηκε 5μελής επιτροπή, εξουσιοδοτημένη να προχωρήσει στις απαραίτητες συναντήσεις με πρόσωπα, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής με στόχο τη διεύρυνση της παράταξης και τη διοργάνωση συνέλευσης της Δύναμης Πολιτών στις επόμενες 20 μέρες.

3.    Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας προς την κοινωνία και την παράταξη είναι να τεθεί επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών στις προσεχείς εκλογές ο φιλόλογος Άρης Βασιλόπουλος (master of education).

Η συντονιστική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
5/11/13

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο επαγγελματικής φωτογράφισης για νέους δημιουργούς
Επόμενο άρθροΚαθυστερήστε το Αλτσχάιμερ μαθαίνοντας ξένες γλώσσες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.