Οι προσωρινοί πίνακες με τα αποτελέσματα για τις 28.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

0

oaed-660_13Aναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα “Κοινωφελούς Εργασίας”, που αφορά στους ωφελούμενους ανέργους, οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε δημόσιους φορείς (Δημόσια Πρόσκληση 5/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ), καθώς και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Ειδικότερα, οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/ πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Παράλληλα, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 7.400 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

(newsit.gr)

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Νεκρή σε τροχαίο 19χρονη φοιτήτρια
Επόμενο άρθροΠού και πόσες θέσεις ανοίγουν για τους δημοτικούς αστυνόμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.