Με τη “Δύναμη Πολιτών” η Ευτυχία Παπαλουκά & ο Χρήστος Δημακόπουλος???

0

papaloyka-dhmakoipoylosΣτην συνέλευση της Τετάρτης 27 Νοέμβρη της  “Δύναμης Πολιτών”, αποφασίστηκε ο Άρης Βασιλόπουλος να είναι στις προσεχείς εκλογές υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Ωστόσο αναδείχθηκαν και άλλες μικρότερης ίσως σημασίας αλλά αρκούντως σημαντικές παράπλευρες… ειδήσεις.

Μία από αυτές ήταν η παρουσία της Ευτυχίας Παπαλουκά και του Χρήστου Δημακόπουλου στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Γεγονός που κάτι δείχνει… για την “δημοτική” πορεία που ίσως ακολουθήσουν αυτά τα δύο πρόσωπα που όλοι συνομολογούν, ότι αναδείχθηκαν στην τοπική μας πολιτική σκηνή ελέω Παντελή Γρετζελιά…

Για την ιστορία… να θυμίσουμε ότι τόσο η Ε. Παπαλουκά όσο και ο Χ. Δημακόπουλος ήταν από εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους που ακολούθησαν την ανεξαρτητοποίηση του Παντελή Γρετζελιά από την παράταξη της Νέας Προοπτικής.

Με τα γνωστά αποτελέσματα όσον αφορά την μετέπειτα λειτουργία του δήμου…

Στην ίδια εκδήλωση το “παρών” έδωσε και το κίνημα «Δεν Πληρώνω» (με το οποίο συνεργάζεται εσχάτως η κ. Παπαλουκά), που εκπροσωπήθηκε από τον Λ. Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος μάλιστα εκτίμησε ότι οι πιθανότητες να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της “Δύναμης Πολιτών” είναι πολλές, καθώς οι συμπτώσεις απόψεων είναι σημαντικές.

Πηγή: e-fwni.blogspot.gr

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Ο παράδεισος μέσα από ένα Airbus στη Νέα Ζηλανδία…
Επόμενο άρθροΣε Υγεία και Πολιτισμό ανοίγουν θέσεις για τους σχολικούς φύλακες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.