Ιωνικός Ν.Φ.: Σε Δύσκολη κατάσταση ο Ιστορικός!

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF11

ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ   ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ !ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ  ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.!! Το κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου που το 2004 χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων και εξυπηρέτησε πάνω από 30 χώρες( και του απονεμήθηκε και Ευχαριστήρια πλακέτα για την  βρέθηκε ακατάλληλο!Μετά  από έλεγχο της επιτροπής καταλληλότητας των γυμναστηρίων από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια ,το γυμναστήριο εκρίθη   ακατάλληλο!!!με το αιτιολογικό  , ότι  δεν μπόρεσε να προσκομίσει –στην επιτροπή ελέγχου -μελέτη πυρασφάλειας. Ο αγωνιστικός χώρος ,τα γραφεία ,τα αποδυτήρια ,οι εξέδρες και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είχαν καινούργιες φιάλες πυρόσβεσης  και δεν υπήρχε κανένας ουσιαστικός  κίνδυνος .Το  γυμναστήριο παντού και σε όλους τους χώρους ήτανε με ασφάλεια για την χρήση του.   Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν από όλους του εμπλεκόμενους φορείς με πρώτη  την Αστυνομία ΝΦ ,ήτανε εντός της νομιμότητας και των απαιτήσεων για την άδεια λειτουργίας του .Παρά τις εκκλήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιωνικού ΑΣ  πού ήτανε παρών στον έλεγχο όπως και του  εκπρόσωπου του  Ενιαίου Φορέα του Δήμου μας ,για την χορήγηση προσωρινής άδειας μέχρι 31-12-2013  ( ακόμα και αγώνες χωρίς θεατές!) η επιτροπή ελέγχου εξαντλώντας όλη την αυστηρότητα της δεν χορήγησε την προσωρινή άδεια. Σε αντίθεση με πολλά άλα γυμναστήρια που με τα ίδια και πολύ  μεγαλύτερα προβλήματα , τους δόθηκε προσωρινή άδεια λειτουργίας τουλάχιστον μέχρι της 31-12-12 (για την αποκατάσταση των ελλείψεων )Όλες οι ομάδες του ιστορικού σωματείου μας και πάλι είναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ . Περιμένουμε  πλέον τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας για την μελέτη της πυροπροστασίας –γίνεται μεγάλη προσπαθεια από όλους- για να την καταθέσουμε  στην επιτροπή ελέγχου της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας .Όποτε καταθέσουμε την μελέτη της πυρασφάλειας θα μπορέσουμε εντός ολίγων ημερών να πάρουμε την  χορήγηση Άδειας Λειτουργίας του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

•    ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΩΝ                   45-12 .Δεν αντέχει σε κριτική ο αγώνας ,η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήτανε τεράστια και ο Ιωνικός συνέτριψε την Πατρινή ομάδα  της Ακαδημίας των Σπορ με 45-12 !Ο Αγών τελέστηκε στο γήπεδο του Βύρωνα με γηπεδούχο την ομάδα του Ιωνικού !
•    ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ .ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 ( 9-25,23-25,26-28) Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Γυναίκες μας στο Ηράκλειο της Κρήτης επί της τοπική ομάδας μετά από εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση .Η γενική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας δια μία ακόμη χρόνια ,μας κάνει αισιόδοξους  ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής του Νότιου Ομίλου.
•    ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΤΟΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ  79-74 ( 34-45) Η εμπειρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο και οι νεαροί παίκτες του Ιωνικού δεν άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους και ηττήθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα  από την εκ των πρωτοπόρων  ομάδων  του Αετού -στο γήπεδο Στρέφη 79-74 .
•    ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΚΥΖΙΚΗΣ Ν ΠΕΡΑΜΟΣ                   0-3(20-25,21-25,20-25  .Δίκαια ηττήθηκε ο Ιωνικός ΑΣ από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Νέας Πέραμου  με 0-3 σετ μετά από καλή εμφάνιση. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα  οι αθλητές μας πάλεψαν όλα τα σετ  και έδειξαν ότι σύντομα θα ανακάμψουν από τα αρνητικά αποτελέσματα .Η ομάδα του Ιωνικού ως γηπεδούχος αγωνίστηκε στο γήπεδο Ριζούπολη του ΓΣ Απόλλωνα Σμύρνης.
•    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ   ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ .<<  Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε ,Αγαπητά Μέλη                      Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ έχει την υποχρέωση να σας Ευχαριστήσει Δημοσία για τις εξυπηρετήσεις που έχετε κάνει στα τμήματα του συλλόγου μας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους ( μετα το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε με την άδεια Λειτουργίας του κλειστούΔημοτικού  Γυμναστηρίου Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου ) Σας είμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας υπόχρεοι και πάντοτε στην διαθεση σας . Με τιμή ο Πρόεδρος Απόστολος Κόντος ,ο ΓΓ Χρήστος Συλλας >>
•    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
•    ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΟΛΕΙ ,ΓΣ Απόλλων –Ιωνικός 1-3,Ιωνες –Ιωνικός  3-0,Ιωνικός –Σαλαμμον 3-1,Δεξαμενή Μεταμόρφωσης –Ιωνικός 3-0,Ιωνικός –Τυφών 0-3.
•    ΕΦΗΒΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ,Ιωνικός –Νίκη Αμαρουσίου 65-29,Λαυριο-Ιωνικός 53-55,ΑΕΝ Κηφισιά –Ιωνικός 56-44,Ιωνικός –Παγκράτι 65-49,Ενωση Ιλίου –Ιωνικός 54-40.
•    ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ,Αχαρνής –Ιωνικός 31-32,Ιωνικός-ΕΣΚ Ιωνία 32-61,Αρτεμις Αχαρνής –Ιωνικός 30-41,Ιωνικός –Περισσός 41-46,Αχιλλέας Αχαρνής –Ιωνικός 30-114,Ιωνικός –ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ 47-43.
•    ΕΦΗΒΟΙ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ,Νίκη επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου (εκτός ) ήττα από τον Πανελλήνιο ΓΣ (εκτός ) ισοπαλία  με τον Άρη Νίκαιας (εντός )

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Δήμου Φ.Χ. για Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΚοινωφελής: 848 ωφελούμενοι στην Π. Αττικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.