Διακοπή κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών

0

tempiΔιακόπτεται η κυκλοφορία στην κοιλάδα των Τεμπών την Τρίτη 12 Νοεμβρίου –από τις επτά το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ- και την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου –από τις επτά το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ- εξαιτίας εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Συνολικά οι εργασίες συντήρησης θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου αλλά μόνο τις προαναφερόμενες μέρες και ώρες θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Όλες οι παρακαμπτήριες διαδρομές αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία. Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου 2410- 741440 και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Σύμφωνα με την εταιρεία, κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ανασταλεί η είσπραξη διοδίων στους σταθμούς διοδίων στο Μακρυχώρι και τον Πυργετό, ενώ θα υπάρχουν εκπτώσεις στο σταθμό του Μοσχοχωρίου. Η διέλευση για τα ΙΧ αυτοκίνητα από 3,10 ευρω θα στοιχίζει 2,20 ευρω και για τις μοτοσικλέτες από 2,10 ευρω θα κοστίζει στο 1,80 ευρω.
(tanea.gr)

Προηγούμενο άρθροΠαραλύει την Τετάρτη όλη η χώρα – Ιδιωτικός και δημόσιος τομέας σύσσωμοι στην απεργία
Επόμενο άρθροΗ ιστορία της Monopoly
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.