Αφιέρωμα της FIFA για την ΑΕΚ!!!

0

Αφιέρωμα στην ΑΕΚ, για τον υποβιβασμό και την αναγέννηση της ομάδας, έκανε η τηλεοπτική εκπομπή «FIFA Mundial» της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Στο αφιέρωμα αυτό μίλησαν ο Τραϊανός Δέλλας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Γεωργέας.

Ο προπονητής της Ένωσης χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, μίλησε για τον υποβιβασμό του δικέφαλου στην Γ’ εθνική και μεταξύ άλλων σχολίασε αυτή την καινούρια εμπειρία που ζει ο ίδιος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Λάθη προσωπικά, λάθη εσκεμμένα. Αυτό όμως δεν είμαι εγώ αρμόδιος να το κρίνω. Υπάρχουν άνθρωποι και θεσμοί που μπορούν να βρουν τι ακριβώς συνέβη. Κάποια στιγμή όμως ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να μάθει τι συνέβη σ” αυτή την ομάδα και βρίσκεται εδώ που βρίσκεται».

 

"Λάθη προσωπικά, λάθη εσκεμμένα"
“Λάθη προσωπικά, λάθη εσκεμμένα”

Και κατέληξε: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για μένα, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουμε σε πρωτάθλημα χαμηλότερης κατηγορίας. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι να εντάξω τους παίκτες στη λογική και τη νοοτροπία αυτής της κατηγορίας».

Ο Μπάγεβιτς από την πλευρά του φέρνει στο μυαλό του στιγμές από τον προηγούμενο Μάιο και τονίζει χαρακτηριστικά: «Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο για όλους μας. Δεν το πίστευε κανείς ότι η ΑΕΚ με αυτή την ιστορία μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι για όλους μας κάτι που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε εύκολα. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να ψάξουμε τι φταίει και τι δε φταίει. Αυτό μπορούμε να το αφήσουμε στο παρελθόν. Το ότι έγιναν λάθη είναι σίγουρο. Σημασία έχει να βοηθήσουμε όλοι να επιστρέψει η ΑΕΚ στην κατάσταση που ήταν πριν, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ήταν πολύ ψηλά, όσο και στην Ευρώπη».

"Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο για όλους μας"
“Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο για όλους μας”

Τέλος, ο Γεωργέας παρότι αγωνιζόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της Βέροιας, εκείνος φαίνεται πως δεν έπαψε να έχει στο μυαλό του την ΑΕΚ. «Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ από τη Super League στη Γ’  κατηγορία ήταν μεγάλο σοκ για μένα, παρόλο που δεν το έζησα από κοντά, αλλά εκεί που έφτασε η κατάσταση, στο απροχώρητο και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τώρα, πιστεύω ότι θα κάνει καλό στην ομάδα ο υποβιβασμός». Αυτά δήλωσε ο αρχηγός της Ένωσης.

"Πιστεύω ότι θα κάνει καλό στην ομάδα ο υποβιβασμός"
“Πιστεύω ότι θα κάνει καλό στην ομάδα ο υποβιβασμός”

Δείτε το αφιέρωμα εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=-XrmmtmrC_U

 

 

Προηγούμενο άρθροΡαγδαία αύξηση στην κακοποίηση γυναικών στην Ελλάδα σε έναν χρόνο
Επόμενο άρθροΑΝΑΝΕΩΣΗ: Άγριο έγκλημα στην Λεωφόρο Ηρακλείου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.