Tα ΟΧΙ που μας πόνεσαν. Στο γυμνό…

0

paparizoy,sexywomen

Οι πιο λαχταριστές γυναίκες στην Ελλάδα που ποτέ δεν ενέδωσαν στις ‘ορέξεις’ μας.
Κάποιες είναι πολύ ντίβες για να δεχτούν. Άλλες είναι ήδη sex symbol, οπότε δεν έχουν κανένα λόγο να βγάλουν το κάτι παραπάνω. Τέλος υπάρχουν και εκείνες που δεν τολμάμε καν να ρωτήσουμε γιατί το όχι τους είναι δεδομένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις τιμάμε. Ειδικά μια μέρα αφιερωμένη στο όχι, όπως η σημερινή.

Οι ντίβες

Η μια και μοναδική γυμνόστηθη σκηνή της Ζέτας Μακρυπούλια από ένα σίριαλ τότε που ήταν 20 ετών είναι το πιο κοντινό που θα φτάσει ποτέ στο να την δει το αντρικό κοινό όπως θα ήθελε. Εκτός, υποθέτω, αν έρθει ο ίδιος ο Ταραντίνο και την παρακαλέσει γονατιστός να κάνει μια παραχώρηση προκειμένου να τη στέψει πρωταγωνίστρια στο επόμενο έπος του.

Kάτι που είναι ακόμη πιο κρίμα αν σκεφτείς πόσο πειστική είναι φέτος (τουλάχιστον στις publicity photos) ως μετενσάρκωση της Marilyn Monroe στο μιούζικαλ ‘Μερικοί το προτιμούν καυτό’.

makripoulia
Ενώ εξίσου απέραντα απίθανο να πει ναι σε γυμνή ή σέξι φωτογράφηση είναι η περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Η οποία, σε αντίθεση με την Ζέτα, μας χαρίζει σταθερά αξέχαστες στιγμές. Είτε μέσα από την εκπομπή της (βλέπε βαθιά σκυψίματα), το instagram (έχουμε σχεδόν αποστηθίσει μέχρι τώρα πόσο και ποια μπικίνι έχει) ή φέρνοντας στο μυαλό την συγκεκριμένη φωτογράφηση από τα 90s στο Max. Όταν δηλαδή ήταν ακόμη ανερχόμενη και ‘άμυαλη’.

menegaki
Στην συγκεκριμένη κατηγορία -αυτών που μας έχουν ρίξει τις περισσότερες χυλόπιτες για φωτογράφηση- μπαίνει δικαίως η Δούκισσα Νομικού που έχει αρνηθεί αμέτρητες σχετικές προτάσεις, όταν υπήρχαν ακόμη περιοδικά. Πάντα με την ευγένεια που την χαρακτηρίζει.
Ουσιαστικά, αν εξαιρέσεις την εμφάνιση με τα cupcakes στα Mad Awards, πιο γυμνό στιγμιότυπό της είναι η συγκεκριμένη παρακάτω λήψη από την πρώτη φωτογράφηση που έκανε στη ζωή της, αυτή για το καλοκαιρινό τεύχος του Status αμέσως μετά την ανάδειξη της σε Star Hellas.

nomikou-doukissa
Το καρέ συμπληρώνει η Έλενα Παπαρίζου που μόλις πριν λίγες μέρες δήλωσε πως θα κάνει γυμνή φωτογράφηση μόνο όταν μείνει έγκυος αφού το κορμί μιας εγκύου δεν είναι προκλητικό.Αν και με την Έλενα, αυθόρμητη και εκδηλωτική όπως είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι καθαρά θέμα της στιγμής. Όπως όταν η Μάρα Δεσύπρη την έπεισε να βγάλει το σουτιέν της στην συγκεκριμένη φωτογράφηση του Nitro την εποχή που ήταν No1 στην Ευρώπη.

paparizou
Για λόγους ηθικής τάξης οφείλουμε να συμπεριλάβουμε και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Μια γυναίκα που μπορεί –αν και κανείς δεν το περίμενε από εκείνη- να γύρισε την συγκεκριμένη γυμνόστηθη σκηνή στο Φιλί της Ζωής. Αλλά τα προηγούμενα 10 χρόνια έλεγε σταθερά όχι, σχεδόν κάθε μήνα, σε προτάσεις για σέξι ή γυμνές φωτογραφήσεις.

Οι ευσεβείς πόθοι από το παρελθόν

Δεν υπάρχει ελληνίδα τραγουδίστρια το κορμί της οποίας να πόθησε τα τελευταία 15 χρόνια περισσότερο το αντρικό κοινό από την Έλλη Κοκκίνου. Τόσο καμπυλωτό που έμοιαζε και μοιάζει εξωπραγματικό. Αλλά ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να το δει γυμνό, πέρα από κάτι λήψεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως η παρακάτω.

kokkinou-elli
Ενώ εξίσου άπιαστο όνειρο αποτέλεσαν και τα κορμιά των Παναγιώτα Βλαντή, Σμαράγδα Καρύδη και Τζένη Μπότση. Τριών ηθοποιών που έχουν κάνει από ακριβώς μια γυμνόστηθη σκηνή η καθεμία αλλά που ποτέ δεν ενέδωσαν στις πιέσεις να φωτογραφηθούν σε περιοδικά με τον ίδιο τρόπο. Ή έστω τόσο σέξι όσο θα τους άρμοζε.

tzeni-botsi
Εννοείται ότι πλέον, που είναι και οι τρεις στα 40 τους, δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό να συμβεί. Όσο και να σπάσει ο διάολος το πόδι του.

Τα ντυμένα sex symbol

Μια ειδική υπο-κατηγορία στο ‘όχι στο γυμνό’ αφιέρωμα είναι εκείνες που έχουν κάνει σέξι φωτογραφήσεις και έχουν γνωρίσει την αποθέωση του αντρικού κοινού. Αλλά που ποτέ δεν πείστηκαν ή αναμένεται να πειστούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Και αυτό γιατί δεν έχουν κανένα σχετικό κίνητρο αφού είναι ήδη sex symbol με την βούλα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Κατερίνα Στικούδη, η πιο σέξι λήψη της οποία είναι η παρακάτω από την τελευταία φωτογράφηση που έκανε στο Nitro. Ιδανικός επίλογος για μια ολόκληρη εποχή.

stikoudi
Καθώς επίσης η Έλενα Παπαβασιλείου (που κάθε φωτογράφηση που έκανε ήταν μετά από μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων), η Ευαγγελία Αραβανή (συχνά σέξι, ποτέ υπερβολικά σέξι), η Χριστίνα Κολέτσα και η Ελένη Φουρέιρα που φέρεται να αρνήθηκε σχετική πρόταση 15.000 ευρώ.

Ενώ ειδική αναφορά χρήζει η Αθηνά ‘το χάσαμε το κορμί πατριώτη’ Οικονομάκου που δήλωσε περί σέξι φωτογραφήσεων ‘Το έχω κάνει παλιότερα και δεν θα το ξανάκανα, όχι για ηθικούς λόγους, αλλά γιατί κατά τη φωτογράφηση ένιωσα πολύ άβολα και αμήχανα, πίεσα τον εαυτό μου και δεν θα το επαναλάβω’ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που είπε πως ‘Επειδή έχω το σωματότυπο που έχω θα ήταν πρόστυχο. Για αυτό και λέω όχι’. Αν και η τελευταία έφτασε όσο πιο κοντά είναι ανθρωπίνως δυνατόν.

anastasopoulou

Αυτές που δεν τολμούμε καν να ρωτήσουμε

Αμφιβάλει κανείς για το πόσο καλά θα πήγαινε το περιοδικό που θα είχε ημίγυμνο εξώφυλλο την Πόπη Τσαπανίδου, την Εύα Καιλή, την Έλενα Ράπτη, την Σία Κοσιώνη ή την Ευγενία Μανωλίδου; Υποθέτω πως όχι. Αλλά αυτές είναι γυναίκες που, όπως γράφει και ο μεσότιτλος, ακόμη και ο πλέον γενναίος δεν θα τολμούσε καν να ρωτήσει.

manolidou-meleti
Και δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας ή ότι όλες οι παραπάνω είναι είτε καταξιωμένες δημοσιογράφοι, πολιτικοί ή σύζυγοι πολιτικών. Έχει να κάνει και με την αύρα που σου εκπέμπει κάποια.

Εξού και στην ίδια κατηγορία μπαίνουν επίσης η Τζένη Θεωνά (παρά τις γυμνές σκηνές της στην Τυφλόμυγα), η Νάντια Μπουλέ και η Θωμαή Απέργη. Όλες τους ασεβείς πόθοι που είναι δεδομένο ότι θα μείνουν ακριβώς αυτό. Πόθοι. Και μάλιστα της πλέον ανεκπλήρωτης συνομοταξίας.
(oneman.gr)

 

Προηγούμενο άρθροΣαρανταποδαρούσα με δηλητήριο… Κροταλία!!!
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: «Αποκαταστάθηκε και μεταφέρθηκε το Μνημείο Αντιστάσεως»