4 Γραπτοί Διαγωνισμοί

0

ergasia,graptoi_diagonismoiΤέσσερις σημαντικοί γραπτοί διαγωνισμοί, που εξασφαλίζουν άμεση πρόσληψη σε περιζήτητες θέσεις του Δημοσίου βρίσκονται στην ατζέντα του Νοεμβρίου.
Το ποδαρικό γίνεται με την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, ακολουθεί η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και ακολουθεί η Διπλωματική Ακαδημία, ενώ πρόκειται να εκδοθεί και η προκήρυξη για υπαξιωματικους του Λιμενικού.

Από τριήμερη γραπτή δοκιμασία θα περάσουν τις τρεις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου 442 υποψήφιοι για 115 δικαστικούς, 2.000 για 100 στελέχη Δημ. Διοίκησης οι 442 υποψήφιοι δικαστές στον κλάδο των Διοικητικών Δικαστηρίων για τις 115 θέσεις που τους αναλογούν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών. Οι εξετάσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, όπου εδρεύει η Σχολή.

Για τις 76 θέσεις στην Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη και τις 16 των εισαγγελέων δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Οι εξετάσεις για 100 θέσεις στο τμήμα οικονομίας και διοίκησης της ΕΣΔΔΑ θα διεξσχθούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο γνωστικό αντικείμενο Οργάνωση και Λειτουργία του κράτους και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική.

Τη μάχη του 23ου εισαγωγικού διαγωνισμού θα δώσουν 2.000 υποψήφιοι. Φέτος ο ανταγωνισμός είναι πιο σκληρός από ποτέ.

(Έθνος)

Προηγούμενο άρθρο80 Εποχικοί στο Μαρούσι
Επόμενο άρθροΣύσκεψη για το Πάρκο Τρίτση