Τρόφιμα μαζεύει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη μητέρα του Στουρνάρα…

1

stournaras-660_37Κύμα …ειρωνίας σαρώνει την Ελλάδα μετά την περίφημη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι η μητέρα και η πεθερά του ζουν με 500 ευρώ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε κι αυτή να δώσει ένα χέρι βοηθείας στον υπουργό Οικονομικών.

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας συγκεντρώνονται τρόφιμα, τα οποία θα παραδοθούν στον τσάρο της οικονομίας το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ , η οποία όπως υποστηρίζει δεν μπορεί να μείνει απαθής στο δράμα της οικογένειες του κ. Στουρνάρα με σχετική ανακοίνωση απευθύνει έκκληση στους απολυμένους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «να δείξουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία τους σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να ζήσει με 500,00 ευρώ». Καλεί λοιπόν τους απολυμένους να συμπαρασταθούν στην «”φουκαριάρα” τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει λόγο για μία εκπληκτική ανταπόκριση από όλες τις πόλεις της χώρας. «Φθάνουν στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τρόφιμα (πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φασόλια, φάβα, μακαρόνια, λάδι, ξύδι, τσίπουρο, κουνέλια, κοτόπουλα και αυγά ημέρας) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του αλληλέγγυου και ευαίσθητου εργαζόμενου. Μάλιστα εργαζόμενος προθυμοποιήθηκε να θυσιάσει όλο το κοπάδι του για την οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία υποστηρίζει πως «ένας άλλος αλληλέγγυος στον κ. Στουρνάρα είναι πρόθυμος κάθε μέρα να πηγαίνει ένα λίτρο φρέσκο γάλα, που θα το αρμέγει ο ίδιος, καθώς είδε τον Υπουργό μας λιγάκι ”κομμένο” από τις σκληρές διαπραγματεύσεις και την πίεση της τρόικα».

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΠ.Πρόσκοποι: Φωτορεπορτάζ από την επιμνημόσυνη δέηση
Επόμενο άρθροΔημοτικές Εκλογές: Δείτε την δημοσκόπηση για το νέο Εκλογικό σύστημα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.