Ούτε (;;;) στην Ελλάδα!!!

0

Αυτά δεν συμβαίνουν(;;;) ούτε στην Ελλάδα!!! Στην επαρχία Σαανκσί στη δυτική Κίνα, οι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να κόψουν ένα αυτοκινητόδρομο στη… μέση για να παρακάμπτει μια πολυκατοικία που έκτισαν κατά λάθος, καθώς συνειδητοποίησαν ότι θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα να μεταφέρουν τους ενοίκους της και να τη γκρεμίσουν.

Έτσι, οι οχτώ λωρίδες κυκλοφορίας του υπερσύγχρονου αυτοκινητοδρόμου μειώθηκαν σε τέσσερις, με τους έξαλλους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων να φωνάζουν μάλιστα, καθότι το κτίριο στο οποίο μετακόμισαν βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε πολλά ντεσιμπέλ θορύβου από τα διερχόμενα οχήματα…

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων πολυκατοικίας, είχαν μόλις μετακομίσει από τα προηγούμενα σπίτια στα οποία έμεναν για να δημιουργηθεί στην περιοχή ένα πάρκο, και γι’ αυτό αρνήθηκαν να μετακομίσουν και πάλι αν δεν λάμβαναν παχυλές αποζημιώσεις.

Έτσι, το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε να σώσει μια μικρή περιουσία, αφήνοντας την πολυκατοικία στη θέση της, και τον αυτοκινητόδρομο μόνο με τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία αξίζει όσο 1.000 λέξεις και ιδού το αποτέλεσμα!!! Τα σχόλια δικά σας…

 

Kina_1

Kina_2

Kina_3

Προηγούμενο άρθροΚατίδης: Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΦΕΑ: Πρόβλημα με το κλειστό γυμναστήριο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.