Μιχελάκης για τις Δημοτικές εκλογές

0

mixelakisΤη διαβεβαίωση ότι «τυχόν αναθεώρηση του πλαισίου που διέπει τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα εξεταστεί σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)», δίνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Μέσα από μια ολιγόλογη έγγραφη απάντηση προς τον βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη για το ενδεχόμενο αλλαγών στον εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Μιχελάκης περιορίζεται να ενημερώσει τον βουλευτή ότι «τυχόν αλλαγές του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και, εφόσον προκριθούν από την κυβέρνηση, θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση».

Ο βουλευτής της ΝΔ, στην ερώτησή του, ανέφερε ότι «αν και το θέμα είναι εξόχως σοβαρό, ουδεμία ενημέρωση έχει ως βουλευτής, που μετέχει μάλιστα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή».

Προηγούμενο άρθροΗ ιστορία της Α.Ε.Κ. σε σπάνια Videos!
Επόμενο άρθροΗ “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.