«Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις το αφιέρωμα στον ΑΤΤΙΚ»

0

attikΜια μοναδική βραδιά είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν, τη Δευτέρα το απόγευμα, στην «πρεμιέρα» της νέας σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «Οι Δευτέρες του Π.Π.Ι.Ε.Δ».

Ο συνθέτης – συγγραφέας κ. Κώστας Μυλωνάς, παρουσίασε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο ΑΤΤΙΚ. Η εκδήλωση ξεκίνησε με γλαφυρή και ζωντανή αφήγηση της ζωής του Κλέωνα Τριανταφύλλου (το πραγματικό όνομα του ΑΤΤΙΚ). Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αίγυπτο, όπου παρακολούθησε μαθήματα μουσικής. Από το 1907 έζησε στο Παρίσι, όπου συνεργάστηκε ως ηθοποιός με διάφορους θιάσους και συμμετείχε σε περιοδείες σε διάφορες χώρες ως το 1930, οπότε εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και δημιούργησε την περίφημη “Μάντρα του Αττίκ”.

Η εκδήλωση «έκλεισε» με μελωδίες και υπέροχα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη ταξιδεύοντας τους προσκεκλημένους στην Αθήνα του 1930. Μελωδίες και ήχοι που συντάραξαν την εποχή που γράφτηκαν και ακούγονται έως σήμερα.

Η εξαιρετική φωνή της ερμηνεύτριας Ράνιας Κυριαζή, συνόδευσε τον Κώστα Μυλωνά στο πιάνο.

Προηγούμενο άρθροΈτσι θα γίνει η παρουσίαση της «Αγιας Σοφιάς»!
Επόμενο άρθροΔημιούργησα το AIDS για να εξαφανίσω την ανθρωπότητα! (vid)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.