Έτσι θα γίνει η παρουσίαση της «Αγιας Σοφιάς»!

0

aekΣτην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για την παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 12:30 στην Κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα γίνει μία πρωτοφανής ψηφιακή παρουσίαση της «Αγιας Σοφιάς» αλλά και του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, όπου αναμένεται να αφήσει… άφωνους όσους βρεθούν στον χώρο, όπως διαρρέεται από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στην αίθουσα θα βρεθούν άτομα που θα έχουν στην κατοχή τους ειδικές προσκλήσεις, οι οποίες ήδη αποστέλλονται σε ανθρώπους της Ένωσης, αλλά και σε παράγοντες της πολιτικής, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο αριθμός των προσκλήσεων που θα τυπωθούν ανέρχεται στις 880 και μάλιστα κάποιες θα δοθούν σε κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ και σε οργανωμένους φίλους της ομάδας.

Στην εκδήλωση αναμένεται να βρεθεί και ο εκ των πρωτεργατών των σχεδίων, ο Ιταλός αρχιτέκτων Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι.

Όπως τονίζεται, ο κόσμος που θα βρεθεί στην αίθουσα θα αισθάνεται πως είναι μέσα στο γήπεδο, από τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η παρουσίαση.

woop.gr

Προηγούμενο άρθροΣτην ΕΛ.ΑΣ οι 2.500 δημοτικοί αστυνομικοί!
Επόμενο άρθρο«Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις το αφιέρωμα στον ΑΤΤΙΚ»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.