Θρίλερ στην Αργολίδα – Βρέθηκαν κομμάτια ανθρώπινου σκελετού σε ρεματιά

0

astinomiaΔιάσπαρτα ανθρώπινα σκελετικά υπολείμματα εντοπίστηκαν τυχαία χθες από κτηνοτρόφο στην περιοχή Μεγάλο Ρέμα στην Τίρυνθα Αργολίδας. Ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε την αστυνομία και τα οστά περισυλλέγησαν και μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου για εξέταση.

Επιπλέον, σε μικρή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκαν τα οστά βρέθηκε κι ένα τσαντάκι που μεταξύ άλλων είχε και μια ρουμανική ταυτότητα που ανήκει σε έναν 60χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται ότι ο θάνατος έχει προέλθει πλέον του ενός έτους και οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ παράλληλα θα εξετάσουν με τη μέθοδο ταυτοποίησης γενετικού υλικού (DNA) το ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν στον 60χρονο Ρουμάνο.

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι ότι δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση του Ρουμάνου και δεν υπάρχει αναζήτηση από τους συγγενείς του.

Προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Αργους.
(koolnews.gr)

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Χριστοφορίδης (1918 – 1985)
Επόμενο άρθροΔεν θα λειτουργήσει την Κυριακή το 63% των εμπορικών καταστημάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.