Η Όλγα Λαφαζάνη είναι “παιδί-διαμάντι και κορμί-αλφάδι”! (photos+video)

0

olga_lafazani_620Για όλα ‘φταίνε’ οι Ίκαροι Σερρών που έκαναν, στις αρχές του καλοκαιριού, πρόταση στον Νίκο Οικονόμου να αναλάβει προπονητής τους. Εκείνος δέχθηκε οπότε και η Όλγα, ως σωστή σύζυγος, αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Με την πρόταση από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ονόματι Δίκτυο, να ακολουθεί.

Όλγα Λαφαζάνη sexy πλάνα best of (tha-sou… από sexathens
‘Στο παρελθόν του είχε ξαναγίνει πρόταση εκτός Αθήνας, αλλά τότε εγώ μόλις είχα γεννήσει και τον είχα παρακαλέσει να αρνηθεί και να μείνει στην Αθήνα. Δεν μπορούσα να του ζητήσω δεύτερη φορά να μην κυνηγήσει το όνειρό του. Δυσκολεύτηκα αρκετά να παρώ την απόφαση να μετακομίσω, αλλά σκέφτηκα ότι αν έμενα στην Αθήνα θα δούλευα 10-12 ώρες την ημέρα, οπότε δεν θα έβλεπα τη μικρή, η οποία δεν θα έβλεπε ούτε τον πατέρα της. Το κάναμε για την οικογένειά μας. Γιατί οι δουλειές έρχονται και παρέρχονται’. Αυτό δήλωσε η -γεννημένη στην Ημαθία- παρουσιάστρια που μας ‘κέντρισε’ για πρώτη φορά το ενδιαφέρον όταν, παράλληλα με τις σπουδές στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Παντείο, βρέθηκε να παρουσιάζει μια εκπομπή στο TV Magic μαζί με την Ισαβέλλα Δάρρα.

olga_lafazani_540_2 olga_lafazani_540_3 olga_lafazani_540_koritsiaaoneman.gr

Προηγούμενο άρθροΒραβείο Νόμπελ για το σωματίδιο του Θεού!
Επόμενο άρθροΣτα γήπεδα του… παραδείσου ο «Παγκόσμιος»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.