Εγκαίνια της νέας εστίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας(photos)

0

DSC01077Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στης 12:00 το μεσιμέρι έγιναν τα εγκαίνια της νέας εστίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας, στην συμβολή των οδών Δεκελείας και Γρ. Ξενοπούλου απέναντι από την είσοδο του Άλσους στο γήπεδο μπάσκετ.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Παντελεήμων.

Το όνειρο πολλών ετών για την δημιουργία μίας νέας εστίας που να την βλέπει ο ήλιος έγινε πραγματικότητα με την βοήθεια εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Κατά γενική ομολογία η νέα μας εστία αποτελεί κόσμημα στον χώρο του εθελοντισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπία του δήμου μας με επικεφαλή την Δήμαρχο κα. Ευτυχία Γαϊτανά Αποστολάκη. Αντιπροσωπεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με επικεφαλή τον κ. Τομπούλογλου Χάρη.

Ο Περιφεριακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Αττικής κ. Θεολόγης Κωνσταντίνος εκπρόσωποι γειτονικών συστημάτων προσκόπων εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος του τοπικού τμήματος Ελληνικού Οδηγισμού και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Τέλος στα εγκαίνια τιμήθηκαν με ανιμιστική πλακέτα για την συμβολή τους στην νέα μας εστία, μεταξύ άλλων η Δήμαρχος κα. Ευτυχία Γαίτανά Αποστολάκη, ο Επικεφαλής της  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων ΄΄Αγλαΐα Κυριακού΄΄ κ. Τομπούλογλου Χάρης και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μπόβος Χαράλαμπος.

DSC01079 DSC01099 DSC01109

Προηγούμενο άρθρο“Η Ελληνική Γλώσσα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθρο“Μάγεψε” η Ήπειρος την Νέα Φιλαδέλφεια!(Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.