Γήπεδο ΑΕΚ: Μπαίνουν χρήματα για την Αγιά Σοφιά…

0

1symvoylio-aek-ghpedo-melissanidhs-02.10.2013  (84)Ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του ονείρου της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου.

Για τη συγκεκριμένη ημερομηνία προκηρύχθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που προορίζεται για την «Αγια Σοφιά» κατά 30 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει μπει στο «λογαριασμό» 1 εκατ. ευρώ από τον Γιώργο Μελισσανίδη, ενώ στην αύξηση θα μπουν τόσο τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας (περίπου 10.000 είναι όσα διατέθηκαν, πλην αυτά για τους ανέργους, και τα μισά έσοδα θα δοθούν για το γήπεδο), όσο και χρήματα από οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας, όπως ο Πόλυς Χατζηϊωάννου και ο Πέτρος Παππάς.

Στο κεφάλαιο των 30 εκατ. ευρώ δεν υπολογίζονται τα 20 εκατ. ευρώ που έχει εγκρίνει για το έργο η Περιφέρεια Αττικής, ενώ σε αυτά θα προστεθούν τα χρήματα από το εμπορικό όνομα του γηπέδου, όπως και από άλλους χορηγούς. Στις τάξεις της ΑΕΚ αισιοδοξούν πως το χρηματοδοτικό πλάνο δεν θ χρειαστεί να συμπεριλάβει την έκδοση δάνειου για το γήπεδο.

Τις τελευταίες μέρες ολοκληρώνονται οι μελέτες για τα περιφερειακά έργα του γηπέδου και στις 6 Νοεμβρίου θα γίνει στο Ίδρυμα Ωνάση η παρουσίαση των σχεδίων. Τα επόμενα βήματα αφορούν την κατάθεση φακέλου στην Περιφέρεια για να εκδοθούν οι άδειες και εν συνεχεία θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου. Στην ΑΕΚ υπολογίζουν οι μπουλντόζες να μπουν μέχρι τα μέσα του προσεχή Φλεβάρη και το γήπεδο να είναι έτοιμο μέσα στο 2015.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο: Βίντεο με την “συζήτηση-πανικό” για τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος!
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Νέες θέσεις εργασίας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.