Γήπεδο ΑΕΚ: Μπήκε το 1ο εκατ., μία μέρα πριν το ιστορικό Δ.Σ

0

ghpedo-aek-rantevoy-nea-filadelfeiaΣτην ΑΕΚ εργάζονται πυρετωδώς για να προχωρήσει το πλάνο της κατασκευής του νέο γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ΔΣ της «Δικέφαλος 1924», της εταιρίας που έχει να αναλάβει να «τρέξει» έργο, στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά.

Στη συνεδρίαση σφραγίστηκε η καταβολή 1 εκατομμυρίου ευρώ -το οποίο είναι το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της «Δικέφαλος 1924»- από τον Γιώργο Μελισσανίδη.

Επίσης αποφασίστηκε η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης, με αποκλειστικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό προφανώς θα αποτελέσει το «θεμέλιο λίθο» της χρηματοδότησης για το νέο γήπεδο.

Τα χρήματα αυτά θα μαζευτούν από τους επιχειρηματίες που θα συνδράμουν την κατασκευή του γηπέδου αλλά και από τους φίλους της ομάδας μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας. Όπως κι όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι, έτσι και οι οπαδοί της ΑΕΚ που θα συνεισφέρουν στην κατασκευή του γηπέδου, θα πάρουν στα χέρια τους μετοχές, οι οποίες αποφασίστηκε να τυπωθούν μετά την ΑΜΚ.

sentragoal.gr

Προηγούμενο άρθρο7ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ & 5ο WAGATHON
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης ετοιμάζει την ιστορική παρουσίαση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.