245.000 δολάρια από τον έρανο για τον μικρό Λουκά

0

lukas1Το εντυπωσιακό ποσό των 245.000 δολαρίων απέφερε ο έρανος για την σωτηρία του ελληνικής καταγωγής τετράχρονου Λουκά Στρούζα, ο οποίος δίνει τη δική του, καθημερινή μάχη διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή, την ελπίδα και το όνειρο.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για να μεταβεί ο Λουκάς στις ΗΠΑ και να κάνει μια ειδική ραδιοθεραπεία που ενδέχεται να δώσει τέλος στην ασθένειά του, το περίφημο μυελοβλάστωμα.

Η περίπτωση του Λουκά που έχει διαγνωστεί με τη σπάνια και εξαιρετικά επικίνδυνη μορφή καρκίνου στο κεφάλι, συγκίνησε την ομογένεια που έσπευσε να του συμπαρασταθεί.

Σημαντική συμμετοχή είχε και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας που συγκέντρωσε με δίσκους που περιφέρθηκαν στους ελληνορθόδοξους ναούς το ποσόν των 66.994 δολαρίων.

Τη σχετική επιταγή επέδωσε στην μητέρα του Λουκά, Ειρήνη, ο Επίσκοπος Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στη Μελβούρνη στον δε γενναίο 4χρονο μαζί με τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση πρόσφερε και ένα σταυρουδάκι.

Ο Λουκάς θα μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ και στις 7 Οκτωβρίου ξεκινά η θεραπεία του.

Προηγούμενο άρθροΡυθμίστηκαν τα χρέη των Δήμων στην ΕΥΔΑΠ
Επόμενο άρθροNέα δημοσκοπική βουτιά για τη Χρυσή Αυγή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.