Χ.Τριανταφύλλου: “Οψόμεθα!”

0

christos«Να βρούμε νέους τρόπους απότισης φόρου τιμής στους νεκρούς μας, που να συγκινούν και να ελκύουν τους απογόνους τους», προτείνει site της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, αναφερόμενο στο χθεσινό μνημόσυνο των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής που διοργάνωσαν ο Δήμος και ο Σύνδεσμος Μικρασιατών της πόλης, στο Μνημείο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων.

Ο λόγος; Επειδή, λέει, δεν προσήλθε αρκετός κόσμος, παρότι προσήλθε περισσότερος κόσμος από ότι προσερχόταν τα τελευταία χρόνια.
Δεν έχουμε αντίρρηση να υιοθετήσουμε όποιους νέους τρόπους θελήσει αν μας προτείνει, αν και τα ιερά και τα όσια, όπως είναι η κατάθεση στεφάνου και η επιμνημόσυνη δέηση δεν προσφέρονται για marketing.

Θα εκτιμούσα περισσότερο όμως την συμβολή του, αν είχε προβάλει το άρθρο του  την περασμένη εβδομάδα, έτσι ώστε να παρακινήσει τους αναγνώστες του να λάβουν μέρος  και να τιμήσουν τους νεκρούς μας με αυτόν τον ελληνικό τρόπο που έλκει την καταγωγή του από την ελληνική αρχαιότητα.
Πιστεύω να το κάνει στο τετραήμερο λόγου και τέχνης που οργανώνει ο Σύνδεσμος για τις προσεχείς μέρες, το περιεχόμενο του οποίου είναι άλλης μορφής και ικανό όχι μόνο να προσελκύσει, αλλά και να διαπαιδαγωγήσει.

Οψόμεθα!

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία το τουρνουά του Σ.Ο.Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από τον εορτασμό της Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.