Φωτορεπορτάζ από το Μνημόσυνο και την Δέηση για τον Πατριάρχη Κωνσταντίνο ΣΤ’

0

pageΈγινε την Κυριακή το πρωί(30/09) στην Παναγίτσα Νέας Φιλαδέλφειας, το μνημόσυνο του Πατριάρχη Κωνσταντίνου ΣΤ΄ και έπειτα επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του, στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας(Πατριάρχου)…

Δείτε το Φωτορεπορτάζ, μέσα από την κάμερα του Χρήστου Αμπατζόγλου(κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην φωτογραφία για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος):

mnymosyno-nea-filadelfeia- (1) mnymosyno-nea-filadelfeia- (2) mnymosyno-nea-filadelfeia- (3) mnymosyno-nea-filadelfeia- (8) mnymosyno-nea-filadelfeia- (7) mnymosyno-nea-filadelfeia- (6) mnymosyno-nea-filadelfeia- (5) mnymosyno-nea-filadelfeia- (4) mnymosyno-nea-filadelfeia- (9) mnymosyno-nea-filadelfeia- (10) mnymosyno-nea-filadelfeia- (11) mnymosyno-nea-filadelfeia- (12) mnymosyno-nea-filadelfeia- (13) mnymosyno-nea-filadelfeia- (18) mnymosyno-nea-filadelfeia- (17) mnymosyno-nea-filadelfeia- (15) mnymosyno-nea-filadelfeia- (14)

Προηγούμενο άρθρο“Ίμβρος Τένεδος της Μνήμης”: Φωτορεπορτάζ από την 3η μέρα των εκδηλώσεων μνήμης των Μικρασιατών Φ.Χ.!
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ: Γεράσιμος Ανδρεάτος-Δέσποινα Ολυμπίου σε “Νότες Μικράς Ασίας” στην Παναγίτσα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.