Τρέχουν στην ΦΙΦΑ την ΑΕΚ… και Παράταση στα διαρκείας!

0

kafesΘεσμική καταγγελία στη ΦΙΦΑ για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα τους από την ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσαν οι Παντελής Καφές και Γιάννης Αραμπατζής. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ένωσης παράλληλα ενημέρωσαν ήδη και τη Διεθνή Ένωση Ποδοσφαιριστών, η οποία θα στείλει κλιμάκιο στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, προκειμένου να διερευνήσει την κατάσταση.

Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι ποδοσφαιριστές τα δεδουλευμένα τους και να εξασφαλίσουν κανονικές συνθήκες στην εργασία τους.

Όπως και να ‘χει πάντως , ακόμα και σε περίπτωση δικαίωσης των δυο παικτών, στις τάξεις της ΑΕΚ δεν υπάρχει ανησυχία. Κι αυτό διότι όχι μονάχα λόγω του ότι η ΠΑΕ βρίσκεται ήδη σε εκκαθάριση, αλλά «πατάει» και στην υπόθεση του Μακεδονικού. Το σωματείο της Θεσσαλονίκης, δικαιώθηκε πρόσφατα από την ΕΠΟ στο θέμα της μη «μετακίνησης» χρεών από ΠΑΕ στο ερασιτεχνικό σωματείο.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας από τους οπαδούς της ΑΕΚ  είναι μεγάλη, δείχνοντας πως παραμένουν στο πλευρό της, ακόμα και στη Γ’ εθνική. Για τον λόγο έκανε την διοίκηση της ΠΑΕ να δώσουν παράταση στις πωλήσεις τους μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Από την στιγμή που η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ θα γίνει την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 29/9 και από την στιγμή που ο κόσμος ζητούσε μια μίνι παράταση προκειμένου να εκμεταλλευτούν και τα μέσα Σεπτέμβρη, η ΑΕΚ έδωσε παράταση μέχρι τις 20 του μήνα.

Προηγούμενο άρθροΝέο νεανικό τουρνουά Ράπιντ από τον Σ.Ο.Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΛΟΥΚΕΤΟ στα σχολεία από την ΟΛΜΕ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.