«Πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση Λυσιστράτη στο Θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ παρά τα προβλήματα.»

0

lysistrath-filadelfeia1Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη(10/09) στο Θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ, η παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, του Τμήματος της Θεατρικής Παιδείας του Δήμου μας, χωρίς την απαραίτητη κάλυψη σε ήχο και φως, όπως θα άρμοζε άλλωστε σε αυτή την όμορφη προσπάθεια των παιδιών και της δασκάλας τους. Η υπεύθυνη και σκηνοθέτης της παράστασης κα Θεοδωρακοπούλου, μετά από σχετική ενημέρωση της, από την Δήμαρχο της πόλης κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία του θεσμού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2013, δέχθηκε την πραγματοποίηση της παράστασης ακόμη και χωρίς τα στοιχειώδη.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Σεπτεμβρίου 2013, η μη ψήφιση του ποσού των 2.890,50 ευρώ από την Αντιπολίτευση (για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη 10 εκδηλώσεων) έχουν ως αποτέλεσμα την στέρηση του δικαιώματος στην ψυχαγωγία και στην διασκέδαση όλων των κατοίκων της πόλης μας.
Η αποψινή προγραμματισμένη εκδήλωση, στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. Δεκελείας 152, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 20.00. Πρόκειται για μια επετειακή βραδιά αφιερωμένη στα 91 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, με τίτλο “Ρεμπέτικος παράπλους, από την Σμύρνη στον Πειραιά” και με θέμα την ιστορία της σμυρναίϊκης μουσικής, από την οποία γεννήθηκαν, στη συνέχεια, τα ρεμπέτικα τραγούδια.
Η επιμέλεια και παρουσίαση είναι του Πάνου Σαββόπουλου.

Για την ροή των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα σας ενημερώνουμε συχνά με σχετικά Δελτία Τύπου.

Προηγούμενο άρθροΔείτε τα 10 επαγγέλματα που φέρνουν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΕ.Γαϊτανά-Αποστολάκη: “Στο τέλος του μήνα η παρουσίαση για το γήπεδο της ΑΕΚ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.