Ο 35χρονος εγγονός τεμάχισε τη γιαγιά του και την πέταξε στα σκουπίδια!!!

0

astynomia-rafina-660_0_0Τίτλοι τέλους έπεσαν στην απίστευτη τραγωδία που είχε σημειωθεί στη Ραφήνα, όταν είχε εντοπιστεί το τεμαχισμένο σώμα μίας άτυχης γυναίκας, καθώς η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τον δράστη. Ηταν ο 35χρονος εγγονός της, ο οποίος είχε κόψει, με κουζινομάχαιρο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε έξι κομμάτια και στη συνέχεια τοποθέτησε σε σακούλες τα χέρια, τα πόδια, τον κορμό και το κεφάλι της.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος δεν υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, τα αίτια της άγριας δολοφονίας της γιαγιάς του παραμένουν άγνωστα.

Η γυναίκα είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη και τεμαχισμένη στις στις 23 Αυγούστου, στη Ραφήνα. Οι αστυνομικοί μετά την έρευνα του ιατροδικαστή γνώριζαν ότι επρόκειτο για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών που είχε ύψος 1,60 μ. περίπου, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά, δίδοντας στη δημοσιότητα και σκίτσα με τη μορφή της γυναίκας να ανακαλύψουν την ταυτότητά της.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθρο“Πράσινο1” του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!
Επόμενο άρθροΙ.Νοταράς: “Απαντες Εκτιμούν Κατασκευή… γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.