Νέο “Εκκλησιαστικό”… Δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα!

0

dimarxeio-filadelfeiasΠαρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 9.9.2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2013 (επανεισαγωγή).

2.Διορισμός Κοσμητείας για τον Δημοτικό Ιερό Ναό «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» του Δημοτικού Κοιμητηρίου-Ορισμός τριών (3) λαϊκών μελών (επανεισαγωγή).

3.Συγκρότηση Επιτροπής Προϊόντος Χρηματοκιβωτίου-Παγκαριών του Δημοτικού Ιερού Ναού «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» του Δημοτικού Κοιμητηρίου – Ορισμός μελών (επανεισαγωγή).

4.Έγκριση διενέργειας εκταφών λόγω λήξης χρόνου ταφής στα αδιάλυτα.

5.Έγκριση διενέργειας εκταφών λόγω λήξης έτους ταφής τριετίας ή παρατάσεως.

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε η Φιλαδελφειώτισσα που είχε εξαφανιστεί!
Επόμενο άρθροΗρώ Κωνσταντοπούλου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.