Κάκιστη η ΑΕΚ και επεισόδια στην τελευταία πρόβα…

0

003621Καμπανάκι εν όψει πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χτύπησαν οι αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ, η οποία στο τελευταίο της φιλικό πριν των επίσημων ηττήθηκε στη Νίκαια το Σάββατο το απόγευμα από τον Ιωνικό με σκορ 2-1.
Η Ένωση ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος, όμως μετά το 25ο λεπτό έριξε την απόδοση της και έπρεπε να φτάσουμε μετά το 80ο λεπτό για να αρχίσει να πιέζει και πάλι.
Το σκορ άνοιξε ο Δημητρίου για τον Ιωνικό μετά από συνεχή λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ, με τον Μπρέσεβιτς στη συνέχεια να ισοφαρίζει με κοντινό σουτ μετά από πάσα του Πλατέλλα. Νέο λάθος από το κεντρικό δίδυμο της Ένωσης είχε ως αποτέλεσμα να πάρει εκ νέου κεφάλι ο Ιωνικός με τον Μπερνιδάκη. Η ΑΕΚ έχασε μία με δύο καλές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Μοναδικά κέρδη για την δικέφαλο, ήταν η επάνοδος του Τσιρίλο σε δυνατότερους ρυθμούς (έπαιξε μισή ώρα) και η επιστροφή του Μπρέσεβιτς στα γκολ.
Η σύνθεση της ΑΕΚ:  Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (69’ Τσουμάγκας), Τζανετόπουλος, Σταθάκης (61’ Τσιρίλο), Κορδέρο (70’ Ρόβας), Πόποβιτς (61’ Γεωργέας), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (61’ Ράμα), Ανάκογλου (80’ Γροντής), Πλατέλλας (84’ Καζβιρόπουλος).

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

003642Οι 1.000 περίπου οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν στη Νίκαια και αμέσως μετά υπήρξε μεγάλη ένταση με την αστυνομία, για να γίνουν στη συνέχεια χειρότερα τα πράγματα. Οι οπαδοί της Ένωσης ήταν κανονικά στις εξέδρες, όταν οπαδοί του Ιωνικού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πέταξαν καπνογόνα προς τους Ενωσίτες. Αυτοί τα επέστρεψαν αμέσως και στη συνέχεια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πράγματα, με την έναρξη του παιχνιδιού (προγραμματισμένη για τις 7 μ.μ.) να καθυστερεί αρκετά…!!!

Ι.Ν.

Προηγούμενο άρθροΤα 7 μεταπτυχιακά στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη ζήτηση!
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Με νέα τριάρα συνεχίζει στο κύπελλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.