“Ιντριγκα και σεξ” σε μεγάλο Δήμο της Αττικής…

0

dimos-sex-skandalo-attikhsΜια υπόθεση που περιλαμβάνει πολιτική ίντριγκα, ψέματα, σεξ αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα μεγάλο δήμο της ανατολικής Αττικής και μάλλον είναι θέμα χρόνου να φτάσει και πιο… ψηλά.

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που προκλήθηκε από την εμπλοκή ενός ιερωμένου -που με εντολή του μητροπολίτη έχει παυθεί εδώ και μήνες-, της παπαδιάς και μιας τρίτης γυναίκας που σχετίζεται, εμμέσως και αμέσως, με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο… δραστήριος παπάς
Ο εν λόγω παπάς, που παρενοχλούσε σεξουαλικά αρκετά μέλη του χριστεπώνυμου πληρώματος, μέχρι να αποκαλυφθεί από την παπαδιά, έριξε τα «δίχτυα του» -μέσω Facebook παρακαλώ- στη σύζυγο του δημάρχου. Εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τον άνδρα της και εκείνος έκανε τις σχετικές καταγγελίες κατ’ αρχάς στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και στη συνέχεια πήγε και στον μητροπολίτη. Ακάθεκτος ο παπάς όμως συνέχισε τη… δράση του παρενοχλώντας και ένα ακόμη θηλυκό μέλος του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο και «βομβάρδιζε» με διάφορα μηνύματα, προφανώς όχι θρησκευτικού περιεχόμενου.

Η αποκάλυψη της ιστορίας…
Η ιστορία όμως αποκαλύφθηκε. Η παπαδιά κατήγγειλε τον σύζυγό της και το όλο θέμα πήρε διάσταση και στον τοπικό Τύπο. Ο δήμαρχος όμως πιστεύει βασίμως ότι για τη δημοσιότητα που δόθηκε στο όλο θέμα ευθύνεται πρώην συνάδελφός του, ο οποίος θέλει -ύστερα από ένα μικρό 4ετές διάλειμμα- να επιστρέψει στην πολιτική και δη στα του δήμου. Ο νυν δήμαρχος έλεγε μάλιστα πολύ πρόσφατα ότι εάν συνεχιστεί η προσπάθεια κατασυκοφάντησής του, θα καταγγείλει ονομαστικά τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτήν.

Ενημερώθηκαν και οι βουλευτές
Πηγή της στήλης ανέφερε, τέλος, ότι για τα συμβάντα έχουν ενημερωθεί αναλυτικά και οι τοπικοί βουλευτές, οι οποίοι ωστόσο μένουν συνειδητά εκτός, καθώς δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση. Επιβεβαιώνουν πάντως ότι ο συγκεκριμένος παπάς έχει… αμαρτήσει πολλάκις.

e-go.gr

Προηγούμενο άρθροΟι 6 στους 10 νέους ζητά δουλειά με οποιαδήποτε αμοιβή!!!
Επόμενο άρθροAmber Alert και το θρίλερ συνεχίζεται για την 5χρονη από το Ίλιον…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.